Økologisk høstmarked søndag d. 3. september 2017 kl. 10-16

Kom og besøg os til en rigtig hyggelig dag!

Du kan læse mere om økologisk høstmarked, og hvad der sker hos os, her.

Naturkøkkenet åbner pop-up restaurant på gården denne dag, og du har den enestående mulighed for at bestille en frokosttallerken med fire “retter”, der specielt er komponeret til dagen. Det er altså en tallerken med fire forskellige menuer, hvor kylling fra Kongeå Kylling indgår i dem alle på helt forskellige måder. Det er Naturkøkkenet med Preben Madsen (fra Restaurant Herregårdskælderen) og Henrik Houborg Christensen, der tryller med råvarerne denne dag.

Frokosttallerkenen består af:

Kyllingesalat med suppekogte rodgrønsager, sprøde croutoner og havens urter

Forum Ølandsperler med kyllingelår, Høost og spinat

Røget kyllingebryst med majs, syltet græskar og romainesalat

Grillet kylling med persillerødder og persillepesto

Du bestiller og betaler spisebilletter på Billetto. Medbring billetter på dagen for arrangementet.

Glæd dig, – det bliver så godt!

DSC06666

One Reply to “Økologisk høstmarked søndag d. 3. september 2017 kl. 10-16”

  1. Vil lige sige tak for en hyggelig søndag den 3. Min familie og jeg var meget begejstret for alt det i havde fået samlet, og for ikke at tale om maden den var hel i top, så det er ikke sidste gang vi gør det når i kalder til sådan en dag. Mange hilsner fra Inge og Hans med familie.

Lukket for kommentarer.