FoodExpo 2020

Vi er i år så heldige at have fået lov til at få vores helt egen stand, i et splinter nyt Iværksætterområde under Nordens største fødevaremesse, FOODEXPO 2020!! Messen foregår i Herning fra d. 22.-24. marts, hvor vi alle dage vil stå klar til en hyggelig sludder for en sladder i Hal D 😉

Det nye område samler 45 dygtige iværksættere fra hele landet, hvor der i spidsen står 3 stærke mentorer som vil hjælpe iværksætterne videre i deres udvikling. Der vil være konkurrencer i området, et køkken hvor der vil blive produceret mad med nogle af iværksætternes produkter, og en masse smagsprøver.

I kan læse meget mere her: https://www.foodexpo.dk/for-besoegende/trendomraader/ivaerksaetteromraadet

Vi håber meget at få en masse viden med hjem i bagagen, og forhåbentligt møde nye fagfolk, samarbejdspartnere, kunder og hvad der ellers kunne følge med.

Vi glæder os!