Åbent landbrug den 17. september 2023

Er du klar til at opleve landbrugets dyr og maskiner, få sjove oplevelser og en masse frisk luft? Søndag den 17. september kl. 10-16 er det tid til Åbent Landbrug. En familiedag, hvor mere end 85 værter åbner dørene for nysgerrige gæster fra hele landet.

Til Åbent Landbrug kan du både opleve livet på landet, se hvor dyrene bor, eller finde ud af hvordan kornet på marken bliver til mel og havregryn. Du kan også besøge forskellige virksomheder og blive klogere på, hvordan de bidrager til dansk landbrug.

På aabentlandbrug.dk kan du se hvor de forskellige landbrug og virksomheder er placeret rundt omkring i landet og læse mere om, hvad der sker til arrangementet de forskellige steder.

Du kan besøge os, Kongeå Kylling, i tidsrummet kl. 10-13 eller 13-16.
Tilmelding på https://booking.aabentlandbrug.dk/vaert/kongeaa-kylling/

Vi glæder os til at få besøg!

Venlig hilsen
Kim og Vibeke